Oštra glavica 20, Ribarica, Karlobag
Rezervirajte sad
Dobro došli
Dobro došli

 

object2008203411-2

Dragi gosti,

Dobrodošli na našu Internetsku stranicu. Pozivamo Vas da provedete bezbrižan odmor u netaknutoj prirodi gdje se miješaju planinski i morski zrak podno Velebita u mjestu Ribarica s prekrasnim čistim Jadranski morem bez gužve i buke. Naši apartmani pružaju Vam potpunu udobnost i ugodnu smirujuću atmosferu.

Vaši domaćini Marijana i Joso Tomić.

 

Turizmom se bavimo od 2000 godine , više smo bazirani na obiteljske smještaje, Odaberete li naše smještajne kapacitete, svoj odmor provesti ćete u oazi netaknute prirode daleko od gužve i zagađenja.

Više…

Apartmani se nalaze podno Velebita. Udaljeni su 4 km od Karlobaga u mirnom mjestu zvanom Ribarica.
Spoj mediteranske i planinske klime pridonosi poboljšanju osobama koje boluju od bolesti srca i dišnog sustava, pogotovo astmatičarima i plućnim bolesnicima.

Više…

Turističko naselje Ribarica2 smješteno je u prekrasnoj uvali koja se može se podičiti kristalno čistim morem, svježim planinsko-morskim zrakom, blizinom nacionalnih parkova, otoka i ostalih turističkih centara koji Vam omogućuju jednodnevne izlete s ciljem što boljega upoznavanja sa kulturno-povijesnim i ostalim znamenitostima Republike Hrvatske.

Više…

 

Comments are closed.

Translate »