Oštra glavica 20, Ribarica, Karlobag
Rezervirajte sad
Apartman A3 (4+1)
APARTMAN dvosobni A3 (4+1) 55m2 - smješten je u prizemlju kuće a sastoji se od dvije spavaće sobe sa bračnim krevetom i dva odvojena kreveta,dnevnog boravka , kuhinja koja je kompletno opremljena ,kupaonica, terasa s pogledom na more, roštilj, parking je osiguran u dvorištu kuće. Pogodno za invalide jer je sve bez stepenica i direktan pristup od ceste do apartmana je u jednom nivou.

Apartman A3 (4+1)

od 40 /noć
Max osoba:
,   
Kreveta u apartmanu:2
,   
Veličina apartmana:55
APARTMAN dvosobni A3 (4+1) 55m2 – smješten je u prizemlju kuće a sastoji se od dvije spavaće sobe sa bračnim krevetom i dva odvojena kreveta,dnevnog boravka , kuhinja koja je kompletno opremljena...

APARTMAN dvosobni A3 (4+1) 55m2 – smješten je u prizemlju kuće a sastoji se od dvije spavaće sobe sa bračnim krevetom i dva odvojena kreveta,dnevnog boravka , kuhinja koja je kompletno opremljena ,kupaonica, terasa s pogledom na more, roštilj, parking je osiguran u dvorištu kuće.

Pogodno za invalide jer je sve bez stepenica i direktan pristup od ceste do apartmana je u jednom nivou.

Klima uređaj (uz nadoplatu), TV/SAT, Internet (wi-fi) terasa s pogledom na more, roštilj, parking je osiguran u dvorištu kuće. Boravišna pristojba plaća se pri dolasku.

Klima uređaj (uz nadoplatu), TV/SAT, Internet (wi-fi) terasa s pogledom na more, roštilj, parking je osiguran u dvorištu kuće.
Boravišna pristojba plaća se pri dolasku.
 

Comments are closed.Translate »