Oštra glavica 20, Ribarica, Karlobag
Rezervirajte sad
APARTMANI

Apartman A1 (6+2)

TROSOBNI APARTMAN A1 (6+2) 95m2 –smješten je na prvom katu kuće a sastoji se od 3 spavaće sobe,dnevni boravak, kuhinja koja je kompletno opremljena i blagovaonica, 2 WC i tuš, klima uređaj (uz nadoplatu), TV/SAT, Internet (wi-fi) terasa s pogledom na more, roštilj, parking je osiguran u dvorištu kuće. Boravišna pristojba plaća se pri dolasku.  Cijene se nalaze u kalendaru dostupnosti.

Apartman A2 (4+1)

DVOSOBNI APARTMAN A2 (4+1) 65m2-smješten je na gornjem katu kuće a sastoji se od 2 spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinja koja je kompletno opremljena i blagovaonica, kupaonica, klima uređaj (uz nadoplatu), TV/SAT, Internet (wi-fi) terasa s pogledom na more, roštilj, parking je osiguran u dvorištu kuće. Boravišna pristojba plaća se pri dolasku. Cijene se nalaze u kalendaru dostupnosti.

Apartman A3 (4+1)

APARTMAN dvosobni A3 (4+1) 55m2 – smješten je u prizemlju kuće a sastoji se od dvije spavaće sobe sa bračnim krevetom i dva odvojena kreveta,dnevnog boravka , kuhinja koja je kompletno opremljena ,kupaonica, terasa s pogledom na more, roštilj, parking je osiguran u dvorištu kuće. Pogodno za invalide jer je sve bez stepenica i direktan pristup od ceste do apartmana je u jednom nivou. Klima uređaj (uz nadoplatu), TV/SAT, Internet (wi-fi) terasa s pogledom na more, roštilj, parking je osiguran u dvorištu kuće. Boravišna pristojba plaća se pri dolasku.

Apartman A4 (2+1)

APARTMAN / STUDIO A4 (2+1) 35m2-smješten je u prizemlju kuće a sastoji se od bračnog kreveta, dodatnog ležaja, kuhinja koja je kompletno opremljena i blagovaonica, kupaonica, terasa s pogledom na more, roštilj, parking je osiguran u dvorištu kuće.  

Apartman A5 (4+1)

DVOSOBNI APARTMAN A5 (4+1) 65m2-smješten je na gornjem katu kuće a sastoji se od 2 spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinja koja je kompletno opremljena i blagovaonica, kupaonica, klima uređaj, TV/SAT, Internet(wifi), terasa s pogledom na more, roštilj, parking je osiguran u dvorištu kuće.

 

  • telefon:

    +385 91 5832 929
  • email:

    ribarica2@ribarica2.com
Translate »