Oštra glavica 20, Ribarica, Karlobag
Rezervirajte sad
ODREDIŠTA

RIBARICA¸

U samom podnožju Velebita, između Karlobaga i Cesarice, smjestilo se malo životopisno turističko naselje Ribarica. U prošlosti isključivo ribarsko mjesto, po čemu je dobilo i ime, postalo je mirno i ugodno odmorište u kojem se uistinu diše punim plućima.

Turističko naselje Ribarica¸ smješteno je u blizini nacionalnih parkova, otoka i turističkih centara koji omogućuju jednodnevne izlete a mi Vam možemo preporučiti da ih posjetite:

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERANACIONALNI PARK PLITVIČKA JEZERA udaljenosti oko 100 km od Ribarice smješten je najistaknutiji i najposjećeniji među osam nacionalnih parkova u Hrvatskoj – N.P. Plitvička jezera. Moguće aktivnosti u parku: pješačenje, planinarenje, vožnja električnim brodom i vlakom, fotografiranje, vožnja biciklom, skijanje, veslanje.
parkvelebitNACIONALNI PARK SJEVERNI VELEBIT nalazi se na 20 min od Ribarice, najmlađi je od osam nacionalnih parkova u Hrvatskoj. Prostor Velebita obiluje različitim staništima koja su dom mnogim biljnim, gljivarskim i životinjskim vrstama , kao i brojnim planinarskim stazama (Premužićeva staza i poučna staza Terezijana).
mc nikola teslaMEMORIJALNI CENTAR “NIKOLA TESLA u Smiljanu novo je uređeni muzej koji nudi pregršt zanimljivosti za svoje posjetitelje, koji na suvremen način prikazuje život i rad Nikole Tesle, sastoji se od više objekata, njegove rodne kuće, crkve, groblja, multimedijalnog centra,suvenirnice i futurističkog dječjeg igrališta. Udaljen je 40 km od Ribarice.
ZavrtnicaUVALA ZAVRTNICA –  jedna je od najljepših uvala na Jadranu ,udaljena je oko 20 minuta laganog hoda stazom koja vodi uz more južno od trajektnog pristaništa (za otok Rab) u Jablancu.
OTOK PAG –  želite li doživjeti bogat noćni i dnevni život svakako posjetite Novalju na otoku Pagu. Na 10 km od Ribarice nalazi se trajektno pristanište Prizna s kojeg voze trajekti za otok Pag.
 

  • telefon:

    +385 91 5832 929
  • email:

    ribarica2@ribarica2.com
Translate »